Announcement

Collapse
No announcement yet.

Experiencing issues on BMCUser?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Experiencing issues on BMCUser?

    We did a long overdue set of backend upgrades on BMCUser mid-December. Folks have reached out to me saying they are having issues logging in, posting in a thread, PMing, etc. I experienced an issue today as well. I got the message of "error_x_while_saving_content" when doing a test post. I hit OK, my post did not appear. I refreshed my browser, and then it appeared. To help me gather more data, please send an email to brent at landmine dot tv with details of the errors you are getting here so I can investigate.

  • #2
    A reply....

    Comment


    • #3
      Third attempt, checking latest round of fixes.

      Comment


      • #4
        Continued testing.

        Comment


        • #5
          Testing mobile

          Comment


          • #6
            I have been able to successfully post and create new threads. Please let me know of any further issues encountered. Thanks for the patience and sorry this took so long.

            Comment


            • #7
              Seems slow, but working - at least it's not freezing
              Blog: http://frankglencairn.wordpress.com/

              Comment


              • #8
                Oh it is slow....... but running at least!
                thekreative
                http://www.thekreative.com

                Comment


                • #9
                  Definitely slow and took a time or two to get logged in, but It seems to be working for me.

                  Comment


                  • #10
                    Thanks, guys. Slow page loads on my end, too. Another day, another gremlin....

                    EDIT: Changed compression setting on server side, seems to be going quicker now....

                    Comment


                    • #11
                      Testing new setting.

                      Comment


                      • #12
                        Ugh, back to being slow. I have an open ticket with software support....

                        Comment


                        • #13
                          The new topics thing is still a bit dicey
                          Blog: http://frankglencairn.wordpress.com/

                          Comment


                          • #14
                            But performance and speed is good now on my side
                            Blog: http://frankglencairn.wordpress.com/

                            Comment


                            • #15
                              Thanks, Frank. I am still working on it, still not as fast as pre-"upgrade."

                              Comment

                              Working...
                              X