PDA

View Full Version : Quadro k5000



tefliux
02-10-2013, 04:42 PM
Does somebody could confirm that Davinci Resolve support the nvidia K5000 for mac.

ianim8
02-11-2013, 01:30 PM
Does somebody could confirm that Davinci Resolve support the nvidia K5000 for mac.

Only BMD would know that.
Now the real question is...where is this card :P

Rohit Gupta
02-11-2013, 10:33 PM
The NVIDIA Quadro K5000 for Mac is not available/shipping yet.

tefliux
02-13-2013, 07:55 PM
It should be available in April. But thanks to blackmagic I learned to be less enthusiast about my expectations ;)

Clay3D
02-13-2013, 09:25 PM
From my testing (about 8 hours) resolve runs like a dream with a K5000 on windows.

ianim8
02-14-2013, 12:09 PM
From my testing (about 8 hours) resolve runs like a dream with a K5000 on windows.

Clay is it a double-width PCI card?

Clay3D
02-14-2013, 02:49 PM
I believe it is, but I cant say for sure since the IT guy wouldn't let me install it myself. (it was on loan from nvida)

Rohit Gupta
02-14-2013, 06:42 PM
It's double width, single 6-pin power.